2019-12-18 14:25:39• hírek • Bede Emőke

Elütött egy gyalogost, majd elszelelt a helyszínről

December 17-én, reggel 9 óra környékén arról értesítették a rendőrséget, hogy előző nap, este 8 óra körül személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Erdőd területén, a 195 jelzésű megyei úton.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 45 éves férfi a fentebb jelzett út szélén haladt szabályos módon, amikor egy autós elsodorta, majd elhagyta a helyszínt. Hogy ezt követően mégis hogyan fordulhatott elő, hogy csak másnap értesítették a hatóságokat, arra a rendőrség nem tért ki, az azonban bizonyos, hogy már a bejelentés napján sikerült azonosítani az autóvezetőt, egy 28 éves piskolti férfit. A rendőrök gondatlanságból elkövetett testi sértés és baleset helyszínének elhagyása miatt indított bűnügyi eljárást az ügyben.


Német állampolgár gázolt Szatmárnémetiben

Kedden, a késő délutánó órákban arról értesítették a rendőrséget, hogy személyi sérüléssel járó baleset történt Szatmánémetiben, a Lucian Blaga és az Alecu Russo utcák kereszteződésében. A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy egy 59 éves, német állampolgárságú nő elgázolt egy 35 éves, mikolai kerékpárost, mivel nem tartotta be a STOP-tábla jelzését. A sérültet a szatmári kórház sürgősségi osztályára szállították, az ügyben pedig gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást. Az már most biztos, hogy a gázoló nem fogyasztott alkoholt indulás előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: